Horváth Borház

8272 Tagyon, Tagyon-hegy dűlő, Hrsz. 601/25.

Leírás

A szőlészet és a borászat világa a családunk életének meghatározó eleme volt, hiszen a már a nagyszülők is szőlészettel-borászattal foglalkoztak. A Horváth Borház családi vállalkozás, melyet 1999 telén alapítottunk.

Ültetvényeink főleg a Tagyon-hegy déli lankáin, közel 18 hektáron terülnek el, első osztályú vulkanikus talajon, a kiváló mikroklímájú Nivegy-völgy közepén. Boraink hagyományos fahordós, illetve reduktív technológiával készülnek. A korszerű és kíméletes technológiai elveket követő pincénkben irányított erjesztéssel, hűtéssel állítjuk elő a borvidékre jellemző, magas minőségi követelményeknek megfelelő borokat.

A bor vásárlása bizalom kérdése – ezt a bizalmat igyekszünk elnyerni azáltal, hogy a gyümölcs termesztésétől a bor értékesítéséig a tevékenység egészét kézműves módon végezzük. Célul tűztük ki, hogy a család régi hagyományait tovább vigyük, ezért filozófiánknak tekintjük a bor természetességének megőrzését: kémiai anyagok használata helyett a fizikai borkezelést részesítjük előnyben.

Borválaszték

Cabernet Sauvignon, Furmint, Kékfrankos Rosé, Muskotály Cuvée, Olaszrizling, Pinot Noir, Rajnai Rizling, Szürkebarát, Tramini

Szolgáltatások

Borértékesítés

Borkorcsolya

Borkóstoló

Esküvőhelyszín

Pincelátogatás

Szőlőbirtok bejárás

Fizetés

Banki átutalás

Bankkártya

Készpénz

Térkép

Információk

Nyitvatartás

Előzetes bejelentkezés alapján

Közösségi oldalak