Antmann Pince

8272 Balatoncsicsó, Fűzfa utca 8.

Leírás

Az Antmann Pince családi vállalkozás, mely az 1990-es évektől működik Balatoncsicsón. Nagyszüleik már a múlt század elejétől foglalkoztak szőlőtermesztéssel és borkészítéssel, amely szeretete a mai napig tart.

Jelenleg 5 hektáron gazdálkodnak. A szőlőtermesztés során vallják, hogy csak egészséges alapanyagból lehet jó minőségű bort készíteni. Az összes termést maguk dolgozzák fel, ezzel garantálva a kiváló minőséget. A borkészítés során egyaránt ápolják a hagyományokat és alkalmazzák az új reduktív technológiát is.

A friss, fiatalos Kékfrankos Rozé és a muskotályos Irsai Olivéren kívül minden boruk kap bizonyos mértékű tölgyfahordós érlelést is. Ennek okán pincéjükben a reduktivitást biztosító műanyag és saválló tartályokon kívül az ászokolást 5-12 hektoliteres fahordók teszik lehetővé.

Az Antmann Pince borai kézműves borok. Céljuk azokat az íz-, illat- és zamatanyagokat előhozni, ami a fajtára, termőhelyre és évjáratra jellemző.

Borválaszték

Irsai Olivér, Jázmin, Juhfark, Kékfrankos Rozé, Kékfrankos Vörös, Késői szüretelésű Zenit, Olaszrizling, Rizlingszilváni, Szürkebarát

Szolgáltatások

Borértékesítés

Borkorcsolya

Borkóstoló

Pincelátogatás

Fizetés

Készpénz

Térkép

Információk

Nyitvatartás

Előzetes bejelentkezés alapján

Hétfő - Szombat: 07:00 - 18:00

Vasárnap: 07:00 - 16:00

Közösségi oldalak