Mézkirálynő

8272 Szentantalfa, Templom utca 49/2.

Leírás

Eliza és Rafael több mint 7 éve építi a Mézkirálynő birodalmát. Eliza 2017-ben került a Dobosi család életébe, ahol már több évtizede élnek a méhészet és mézkészítés hivatásának.

A Dobosi Méhészet az elmúlt évben teljes arculatváltáson ment keresztül, melynek eredménye új megjelenésük és nevük: Mézkirálynő.

Minőségi mézeikben az évek tapasztalatai tükröződnek vissza, és ma is azon dolgozik családjunk apraja-nagyja, hogy tiszta és finom mézet fogyaszthasson minden mézszerető. Sokszor szembesülnek azzal, hogy az emberek nagy része milyen keveset tud a méhekről vagy arról, hogy mi történik a mézzel, mire az asztalra kerül. Innen jött az ötlet, hogy hozzák közelebb az embereket a méz és a méhek varázslatos világához. Szívesen adnak ötleteket és tippeket, hogy milyen sokoldalúan felhasználható a hétköznapokban, vagy hogy milyen karaktereket hordoz egy-egy fajta méz.

A Mézkirálynő webshopjában különböző fajtájú és kiszerelésű mézeket kínálnak, hogy mindenki megtalálhassa a neki megfelelőt, mert „jobb mézzel”!

Mézválaszték

Akácméz, Facéliaméz, Hársméz, Levendulaméz, Mézharmat, Napraforgó krémméz, Repce krémméz, Tavaszi méz, Vegyes virágméz

Termékek

  • Méz

Fizetés

Banki átutalás

Készpénz

Térkép

Információk

Nyitvatartás

Egész évben (előrendelés szükséges)

Értékesítés

Közösségi oldalak