Makra Kézműves Pékség

8272 Szentantalfa, Sósi út, Hrsz. 631.

Leírás

A Makra Kézműves Pékség egy 10 éves álom megvalósulása, amelyet családi összefogással hoztak létre. A szentantalfai Sósi úton található pékség 2022 augusztusában nyitotta meg kapuit.

A sokak által kedvelt kovászos termékeiket természetes módon készítik, mesterséges adalékanyagokok nélkül. Pékségük választékában kapható kenyerek, valamint az egyéb sós nyalánkságok parajdi sóval és kovásszal készülnek. Állandó kínálatukban a következő termékek érhetőek el: baguett, hamburgerzsemle, kornspitz, ciabatta, perec, pogácsa és különböző kenyérfélék.

A sós termékek mellett kézzel formázott ropogós kiflik és édes finomságok is megtalálhatóak a Makra Kézműves Pékségnél. A kifli fontos összetevője a vaj, amely gazdag ízt és krémes textúrát eredményez. A választék folyamatosan bővül és megújul, így a kelt tésztából készült péksütemények mellett fonott kalács és almás pite is kapható. Állandó kínálatuk alappillérei a kakaós és diós csigák, lekváros bukták, valamint túros batyuk.

A teljes termékpaletta a környékbeli piacokon is megtalálható: Balatonakali, Litér, Nemesvámos, Révfülöp, Veszprém, Zánka. Ezen felül péntekenként 16.00 és 20.00 óra között a szentantalfai Nivegy Liget piacon árulják frissen sütött termékeiket.

A Makra Kézműves Pékség esküvőkre és kisebb rendezvényekre előrendelést vesz fel!

 

Termékek

  • Kenyér
  • Pékáru

Fizetés

Készpénz

Térkép

Információk

Elérhetőség

Szentantalfa

Nyitvatartás

Egész évben (előrendelés szükséges)

Hétfő, Szerda, Péntek, Szombat: 08:00 - 12:00

Kedd, Csütörtök, Vasárnap: Zárva

Értékesítés

Piacokon

  • Szentantalfa: minden pénteken
  • Nemesvámos: kéthetente pénteken
  • Révfülöp, Litér, Zánka: minden szombaton
  • Balatonakali, Veszprém: kéthetente vasárnap

Közösségi oldalak