Dombi Pince

8272 Szentantalfa, Mocsár dűlő, Hrsz. 686.

Leírás

Generációk óta élünk és gazdálkodunk a csodálatos Balaton-felvidéken, felmenőink Szentantalfa és Mencshely települések szülöttei. Szándékunk, hogy megtartsuk és továbbadjuk azt az értéket, amit Szüleink és Őseink képviseltek, legyen szó családról, közösségről, barátságról, gazdálkodásról, szőlészetről vagy akár a borászatról.

A finom boraink élvezete mellett nálunk megtalálhatod a vágyott, csendes idillt, de a baráti összejövetelek hangosabb, örömteli ricsaját is. Birtokunk mozgatórugója a Család és a közeli Barátok. Törekszünk arra, hogy a munkát egy közös élményként éljük át az egyedi karakterű, minőségi borkészítésnek alárendelten, így boraink csak limitált palackszámban elérhetőek.

Hat hektáros szőlőterületen gazdálkodunk. Szőlőbirtokaink Hegyestűtől a Szent Balázs templomromon át egészen a völgy tetejéig, a balatoncsicsói Pirkancig húzódnak, melyeket akár egy kényelmes délután körbe is tudsz tekerni. Nem tudjuk eldönteni Mi sem, hogy melyik évszakban a legszebb a birtokunk, így egész évben várunk szeretettel.

Borválaszték

Hegybor Olaszrizling, Kékfrankos Rosé, Kékfrankos vörös, Olaszrizling, Tramini

Egyéb: Szőlőlé, lekvár a birtok gyümölcseiből

Szolgáltatások

Borértékesítés

Borkorcsolya

Borkóstoló

Szőlőbirtok bejárás

Fizetés

Készpénz

Térkép

Információk

Nyitvatartás

Előzetes bejelentkezés alapján

Közösségi oldalak