Tekéző és Pizzéria

8272 Szentantalfa, Fő u. 70.

Leírás

Nápolyi jellegű pizza a Nivegy-völgyben, Szentantalfán, a Fő utca közvetlen közelében. A Tekéző és Pizzéria egész évben várja vendégeit hangulatos környezettel, ízletes ételekkel és különböző szórakozási lehetőségekkel.

A különleges nápolyi jellegű pizzákat kövön sütik, amit a tulajdonos Timi,  többek között Szabi a péktől tanult. A páratlan olasz ízélmény mellett lehetőség van finom hamburgerek, gyros és készételek közül választani, melyek friss, minőségi alapanyagokból készülnek. Az ételek mellett széles italkínálat fogadja a vendégeket, melynek alapjait a kiváló minőségű nivegy-völgyi borok szolgáltatják.

Legyen szó családi vagy céges rendezvényről, születésnapról vagy bármilyen eseményről, a Tekéző és Pizzéria 40-50 főig terjedő csoportokat is szívesen fogad.

Az aktív kikapcsolódás kedvelőinek megannyi programlehetőség közül lehet választani. Az év minden napján tekepályával és biliárdasztallal, valamint pingpong asztallal várják az idelátogatókat.

A szellemi kihívás iránt érdeklődők számos társasjáték közül választhatnak, legyen szó stratégiai gondolkodásról, tréfás pillanatokról vagy csapatmunkáról.
*A tekepálya használatához váltócipő használata kötelező.

Szolgáltatások

Állatbarát

Terasz

Étkezés

  • Melegétel
  • Laktózmentes
  • Gluténmentes
  • Vegán
  • Vega

Fizetés

Bankkártya

Készpénz

Térkép

Információk

Elérhetőség

Szentantalfa

 Google

Nyitvatartás

Hétfő: Zárva

Kedd - Csütörtök: 11:00 - 20:00

Péntek: 11:00 - 21:00

Szombat: 11:00 - 22:00

Vasárnap: Zárva

Étlap

Közösségi oldalak

DNS

DNS